Bezuinig jij liever op kinderkleding of kinderschoenen?

shutterstock_279165740
Uit onderzoek blijkt dat de meeste moeders kinderschoenen van goede kwaliteit belangrijker vinden dan kleding van goede kwaliteit. Veel moeders kiezen daarom ook vaker om te bezuinigen op kleding voor hun kindje dan op kinderschoenen. Pas als het echt niet anders kan, wordt er op kinderschoenen bezuinigd.

Veel moeders geven als reden op dat goedkope kleding nauwelijks schadelijk kan zijn voor het kindje in tegenstelling tot kinderschoenen van slechte kwaliteit. Kindervoetjes die nog volop in de ontwikkeling zijn hebben de juiste ondersteuning en pasvorm nodig om problemen met de voeten in de toekomst te kunnen voorkomen. Veel moeders zijn zich hier dan ook bewust van.

Wat de moeders hierin verder aangeven is dat een goede kinderschoen gemaakt van echt leer, in Nederland nog steeds erg prijzig is. Hierdoor is het niet voor iedere moeder meer haalbaar om nieuwe, echt leren schoenen aan te schaffen voor hun kindje.

De oplossing hiervoor? Kies voor outletwinkels en koop kinderschoenen in de sale. Zo kun je met hoge korting alsnog kinderschoenen van de beste kwaliteit aanschaffen.

Kies jij liever voor dure (merk)kleding of geef je liever wat meer geld uit aan goede kinderschoenen? Deel het met ons onder dit artikel!

magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *