De 5 leukste kinderschoenen voor de feestdagen.

Nog een paar weken en dan is het zo ver, dan beginnen de feestdagen! Iedereen wil er natuurlijk op zijn best uitzien tijdens deze bijzondere dagen en daarom hebben wij een top 5 leukste kinderschoenen voor de feestdagen gemaakt!

#5. H&M voor meisjes

H&M Meisjes

Deze ballerina’s voor meisjes komen uit de party collectie van H&M. De ballerina’s zijn voorzien van glitters wat voor bijna ieder meisje al een feest op zich is.

#4. Dr. Martens

Dr Martens

Wil jouw stoere meid geen ballerina’s aan? Kies dan voor deze stoere schoenen van Dr. Martens. Deze laarsjes zijn beschikbaar in meerdere kleuren en speciaal voor de feestdagen is dit model met glitters meer dan geschikt.

Het voordeel van deze laarsjes is dat deze na de feestdagen ook nog prima casual gedragen kunnen worden.

#3. H&M voor jongens

H&M Jongens

Deze nette schoentjes uit de H&M party collectie passen perfect onder een nette kerstoutfit. Het is een vrij basic model waardoor je de schoentjes gemakkelijk kunt combineren.

#2. Coolsteps

Coolsteps

Wil je je zoon liever wat meer casual kleden tijdens de feestdagen dan is dit model van het merk Coolsteps de perfecte schoen. Het model is beschikbaar in meerdere kleuren en alle kleuren hebben feestelijk rode veters.

De schoentjes kunnen ook buiten de feestdagen om dagelijks gedragen worden.

#1. Geen merk maar een tip!

Je wilt natuurlijk graag dat je kindje er op zijn of haar best uitziet tijdens de feestdagen maar vergeet niet dat een kind ook kind mag zijn met de feestdagen.

Misschien gaat hij of zij lekker buitenspelen in de sneeuw of regen of kruipt hij of zij enthousiast over de vloer heen met het nieuwe barbie paard of de nieuwe auto.

Hou er daarnaast ook rekening mee dat schoentjes ook tijdens de feestdagen vooral lekker moeten zitten.

magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *